неделя, 14 юли 2013 г.

Малко свободно време

 Здравейте! След пет дневна работна седмица, най-накрая да се добера за малко повече време на някой (макар и не мой) компютър. Хубавото е, че имах интересни преживявания тези дни. Особено вчера.
 Винаги съм си мислила, че американците са абсолютно тъпи създания, които не слагат номер 13 в самолетите, не създават 13-ти етаж и всичко свързано с това "злокобно" число бива отритнато. Искам да кажа, че просто не вярвах в т. нар. Суеверия. Уви! Явно до един момент.
  В крайна сметка суеверна или не, именно на датата или по-скоро на числото 13, което присъства в месеца, съм забелязала най-ужасните си случки. Ще дам няколко примери по-долу, а вие сами преценете.

  • На 13.02.2011 година започнах работа на място, което първоначално изключително много харесвах, но в последствие имах изключително много проблеми там. От неразбрана колежка до проблеми в работата. 
  • На петък 13 отидох на фризьор преди няколко години и фризьорката ми направи такава крива прическа, че после нямах друг избор освен да се подстрижа късо. Никога не ходете при фризьорки в София, които взимат 5лв за подстригване на дълга коса. 
  • 13.07.2013 качихме се шест човека в колата на един приятел. Той изпревари неправилно и ни спря полиция. Колегата се оказа без документи в колата. Освен това беше изпил и една бира. По всички точки изгърмя. Накрая правихме чудеса от храброст като обяснявахме на полицаите, че едното от момичетата в колата трябва да отиде на лекар, защото е паднала и едната й рана гнои. Не беше лъжа. Е, до някъде. Колежката падна от колело преди една седмица, но въпреки това едната й рана е била с гной. Накрая нямаше измъкване и звъннахме на бащата на едното от момичетата, който е техен колега и те ни пуснаха. Но красивата история не приключва до тук... Докато се прибирахме, пред нас имаше друга патрулка. А вечерта едната съседка на колежката ми беше решила да се заяжда и викна полиция като беше казала, че музиката е силна. Когато служителите на реда установиха, че не само, че музиката не е силна, ами то няма музика, защото играем карти, просто се разминахме окончателно.

    Е, кажете ми сега как да не вярвам в проклетото число 13? Най-сладкото нещо е, че нямаме 13-ти месец, представяте ли си да се събудим някоя сутрин и да осъзнаем, че е 13.13.1313 , мисля че това ще е най-каръшкия ден. Даже по-каръшки от 09.09.1999 О.о

    Поздрави! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар